About

Mariët, 27. Levensgenieter. Stiekem zou ik best DJ willen zijn. Ik ben dol op tiramisu, cheesecake en pannenkoeken. En op zalm. En groene pesto. Ooit wil ik op wereldreis maar dan niet met een backpack. Lezen, muziek luisteren, knutselen, tekenen, aquarellen (waterverven noem ik het eigenlijk), zomer, dromen en Ibiza vind ik heel erg leuk.  Ik heb helemaal niks met katten behalve met Miep en Arie en met Bliksem en Stip. Ik dans graag, als niemand kijkt probeer ik nieuwe moves uit. Ik heb een stuk of achttien notitieboekjes. Omdat ze zo mooi zijn.

Ik ben op zoek naar een retro VW busje of naar een mini caravan die ik zelf roze kan schilderen.

Alle foto’s en teksten op mijn blog zijn door mijzelf gemaakt en geschreven. (Tenzij anders vermeld) Het is dan ook niet toegestaan zonder mijn toestemming mijn foto’s en teksten te gebruiken.

Meer weten of heb je een vraag? Via de pagina “contact” kun je mij mailen! :-)

Ohja waar de naam blauwesokken vandaan komt: dat gaat heel ver terug toen ik ooit een  account aanmaakte (ik weet niet eens meer waarvoor, youtube ofzo?) en maar geen ‘nickname’ kon verzinnen die niet al bezet was. Toen had ik dus blauwe sokken aan en ik staarde naar mijn voeten en ik dacht; dat is het! blauwesokken dus.

11 gedachten over “About

  1. Hey babe!
    notitieboekjes vergroten de kans op creatieve ideeën. Het is vet goed om altijd een notitieboekje op zak te hebben. En ik ben het wachtwoord van mn wordpress vergeten….

    1. thanks voor je reactie! Jaa ik vind notitieboekjes heerlijk! :) Jammer dat ik zo weinig aan mijn creatieve ideeën toekom… Oh dat is balen! Kun je je wachtwoord niet opvragen? Vast wel toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s